PERCU-DANSA

PERCUSSIÓ i DANSA amb finalitat TERAPÈUTICA.

CREIXEMENT PERSONAL a través de la interacció entre la percussió en directe i els participants. És un treball en grup però d'objectius individuals i personals.

MOVIMENT CORPORAL LLIURE, DANSES AFRICANES I ORIENTALS i concentració en la RESPIRACIÓ com base del treball personal, sempre guiat i acompanyat per la percussió i un equip de professionals.

Un treball que es desenvolupa en espais perfectament equipats. OBERTS A LA NATURA. MASIES amb tot tipus de serveis; dutxes, menjadors (opció de cuina vegetariana), habitacions... Solen ser sessions de CAP DE SETMANA, encara que també poden ser més curtes (mínim 3-4 hores).

Acostumem a col·laborar amb en GUEM, una referència des dels anys 70 en el món de la percussió i de la dansa. Percussionista internacionalment reconegut, amb més de 30 discos editats i llarga trajectòria en aquest tipus de treball.

TOCAR per als que ballen i BALLAR per als que toquen!!! És la festa més antiga que existeix... Un VIATGE INTERIOR per DESBLOQUEJAR el COS i les EMOCIONS...

Introspecció... (Re)coneixement personal... Moviment... Percussió... Naturalesa... Temps i espai... Silenci... Viatge... Vitalitat... Saviesa emocional...

Per a més informació contacteu amb nosaltres!

(Oferim dossier complet de l'activitat).