SONORITZACIÓ

Des de sempre hem volgut que tot treball artístic arribi al públic de manera neta, agradable, honesta, directa i de forma completament professional.

A gairebé sempre sonoritzem els nostres propis esdeveniments. Així oferim el servei complet i facilitem aquesta tasca al client. I a més treballem en equip entre nosaltres, garantint així resultats insuperables!

En quantes ocasions el mal treball (o l'absència) de tècnics de so o un disseny erroni de la part tècnica, han enfonsat un espectacle, o aquest no ha arribat al públic amb la qualitat i espectacularitat que el projecte mereix?

Som els tècnics de confiança de diversos festivals de música, programadors de concerts, etc. També compten amb nosaltres directament músics o artistes que no volen arriscar tot el seu treball esperant a tenir sort amb el tema tècnic durant el concert.

També oferim lloguer d'equips i personal motivat i adequat per a cada projecte.

Per a nosaltres la sonorització és només un mitjà de transmissió d'emocions. Ha d'estar però no s'ha de notar. M'encanta quan al final d'un concert, l'artista s'ha oblidat de presentar al tècnic ... Missió complerta!