Lluís Molas Plana, fundador i director de  .

Percussionista i Tècnic de so.

Músic amb una llarga trajectòria a les seves esquenes.
Des de 1990 fins avui oferint les seves ganes, energia i passió per la música.

Integrant de grups de música africana, brasilera, cubana, fusió amb música índia, mantres, etc. Tocant amb XAROP DE CANYA, MIQUEL GIL + ORQUESTRA ÀRAB DE BARCELONA, EDUARD INIESTA, GUEM, JEAN PAUL Wabotaï, VRADIAKI, TONI XUCLÀ, SAMBA DO PARAKATÁ, amb espectacles de percussió urbana i de reciclatge.

Com a tècnic de so és propietari d'un estudi de gravació; SENTIR ESTUDIS (www.sentirestudis.com), l'antic ESTUDI 84. Situat al centre de Barcelona, és un estudi en constant activitat que acull durant els darrers 45 anys gran varietat d'artistes.

També disposa d'equips de so per a concerts i esdeveniments.
..................................................................................

Neix PERCUMUSIC. Es determinen dues línies clares de treball. Una dedicada a la música, especialitzada en percussió i una altra dedicada a la gravació i sonorització.

En la branca dedicada a la música
PERCUMUSIC organitza i dirigeix TALLERS DE PERCUSSIÓ per a festivals artístics, grups de gospel, escoles, instituts, universitats, esdeveniments, entre d'altres...

Destaquem els tallers per a empreses. Amb grups de més de mil participants. Per això disposa de centenars de tambors juntament amb altres instruments de percussió, omplint de ritme grans espais.

Ofereix, també, l'organització i direcció de JAM SESSIONS, amb la característica de ser bàsicament de percussionistes.

FÒRUM DE LES CULTURES BCN 04, la gira nacional de l'ACB DE BÀSQUET 05, actuacions de promoció en discoteques i en tot tipus d'esdeveniments per a empreses, són només un petit esbós del rumb que ha pres .

 

En la branca dedicada al so
Donada la importància d'una bona sonorització per poder gaudir d'un espectacle musical, esdeveniment, concert o taller, ofereix la possibilitat de contractar els seus equips de so, així com els seus propis tècnics.